Barn
Passer for de aller minste i alderen 7-10 år. Vårt mål er å gi barnet en livslang interesse for Taekwondo, gjennom glede og fellesskap. Vi har et inkluderende treningsmiljø med hovedfokus på å lære barnet å respektere kamerater og trenere, samt lære viktigheten av fair play, trening, etikk, moral og sunn livsstil. Selvfølgelig pakket inn i mye lek og moro.
Ungdom
Passer for all ungdom i alderen 10-13 år.

Nybegynner
Her dannes grunnlaget for de basiskunnskapene man bør ha med seg videre i treningen, og resultatene vil innen kort tid gi et positivt utslag både mentalt og fysisk, samt utvikle ferdigheter i selvforsvar. Vi tilbyr et inkluderende treningsmiljø, som skal stimulere til videre kvalitativ og langsiktig trening innen Taekwondo.

Videregående
Taekwondo styrker din balanse, din smidighet, din konsentrasjonsevne, din kondisjon og hurtighet. Treningsintensiteten bestemmer du selv. Vår intensjon er å gi kampverdier, og å hjelpe utøveren til å utvikle seg fysisk, mentalt og åndelig.

Elitetrening - Kamp
Vi tilbyr elitetrening for de som ønsker og satse 100% på Taekwondo, gjennom deltakelse på nasjonale og internasjonale mesterskap innen kamp. Vårt mål er å være norgesledende og holde verdensklasse. Våre eliteutøvere skal være forbilde for barn og ungdom gjennom å følge idrettens etiske regler.

Elitetrening - Teknikk/Poomse
Vi tilbyr elitetrening for de som ønsker og satse på ren teknikk, her kan man trene og finpusse sine bevegelser som i dans. Mønster og teknikk er også en annen konkurranseform innen Taekwondo. Her omfavnes intens mental og fysisk trening, fokusert på vekst og harmonisering av ens fysiske, mentale, følelsesmessige og åndelige senter.

Voksen
Vi tilbyr et inkluderende treningsmiljø for de som har passer 30+, med allsidig trening som gir både mental og fysisk trening, samt ferdigheter i selvforsvar.

Storbyprosjekt
Gratis trening for ungdom i alderen 13-19 år, med egne betingelser.